Ontspan midden in
de prachtige Veluwe op Bospark de Vossenberg.

Huur een Tiny House op de Veluwe


Gelegen te midden van de adembenemende Veluwe, op steenworp afstand van het prachtige Zandenplas, nodigt Taiga Tiny House in Nunspeet je uit voor een onvergetelijk weekendje weg. Huur een Tiny House op de Veluwe en ervaar de inspiratie van uitgestrekte bossen en het natuurlijke schoon van het noordelijke landschap.

De term ‘Taiga’ weerspiegelt het subarctische, boreale bosgebied dat zich uitstrekt over zowel Noord-Amerika als Eurazië. Bij Tiny House Taiga op de Veluwe draait alles om het omarmen van rust en sereniteit, die zo kenmerkend zijn voor afgelegen en ruige landschappen. Ons huisje ademt de sfeer van de taiga, waarbij we de harmonie van de natuur omarmen en respect hebben voor de eenvoudige schoonheid van deze omgeving. We hopen oprecht dat jij hier dezelfde vredige plek vindt als die wij voor ogen hadden.

Taiga Tiny House Veluwe biedt je een comfortabel Swiss Sense bed, dat je uitnodigt voor een heerlijke nachtrust te midden van deze unieke omgeving op de Veluwe in Nunspeet. Geniet van verkwikkende momenten met de Nespresso, en maak gebruik van de uitstekende wifi, ideaal voor een ononderbroken weekendje weg of zelfs voor een productieve ‘workcation’ op de Veluwe.

Boek nu jouw verblijf en huur een Tiny House op de Veluwe!

Vrouw ontspanning op de Veluwe

"Te midden van de Veluwe in Nunspeet, een knus plekje vol vreugde en ontspanning."

Queensize bed

Wifi

Nespresso

Regen douche

Gratis parkeren

Speeltuin de Vossenberg Veluwe

Bospark de Vossenberg op
de Veluwe


Ontdek en geniet van een bijzonder verblijf in het Tiny House op Bospark de Vossenberg in Nunspeet, gelegen op de prachtige Veluwe. Huur een Tiny House op de Veluwe voor een unieke en ontspannende vakantie-ervaring. Het gezellige huisje op de Veluwe biedt met zijn ruime perceel van 100m2 de perfecte ontsnapping uit de drukte van het dagelijkse leven. Geniet van een compacte keuken, speel diverse spelletjes en ervaar het plezier van samenzijn, ver weg van de afleiding van een televisie.

Tijdens je verblijf kun je volop gebruikmaken van de faciliteiten van Bospark de Vossenberg in Nunspeet, zoals het huren van een tennisbaan of fietsen, een gezellig eetcafé voor heerlijke maaltijden, diverse speelfaciliteiten voor kinderen en zelfs een handige broodjesservice voor dagelijks verse ontbijtbroodjes.

Kies voor een unieke en ontspannende vakantie-ervaring op de Veluwe, waarbij je de charmante Taiga Tiny House combineert met de prachtige natuurlijke omgeving van Bospark de Vossenberg in Nunspeet.

Boek nu jouw verblijf en huur een Tiny House op de Veluwe!

Feedback die telt: "de waardering van onze gasten"
nl_NL