Ondek de
ultieme
ontspanning
op Bospark de Vossenberg

Bospark de Vossenberg


Taiga staat op Bospark de Vossenberg

 

Ontdek en geniet van een bijzonder verblijf in het Taiga Tiny House, gelegen op Bospark de Vossenberg in Nunspeet. Met een ruim perceel van 100m2 biedt dit gezellige huisje de perfecte ontsnapping uit de drukte van het dagelijkse leven. Geniet van een compacte keuken, speel diverse spelletjes en ervaar het plezier van samenzijn, ver weg van de afleiding van een televisie.

 

Tijdens je verblijf kun je volop gebruikmaken van de faciliteiten van Bospark de Vossenberg, waaronder een tennisbaan, de mogelijkheid om fietsen te huren, een gezellig eetcafé voor heerlijke maaltijden, diverse speelfaciliteiten voor kinderen en zelfs een handige broodjesservice voor dagelijks verse ontbijtbroodjes.

Kies voor een unieke en ontspannende vakantie-ervaring, waarbij je de charmante Taiga Tiny House combineert met de prachtige natuurlijke omgeving van Bospark de Vossenberg.

"Te midden van de Veluwe, een knus plekje vol vreugde en ontspanning."

Queensize bed

Wifi

Nespresso

Regen douche

Gratis parkeren

Welkom bij Taiga Tiny House in Nunspeet

 

Gelegen te midden van de adembenemende Veluwe, op steenworp afstand van het prachtige Zandenplas, nodigt Taiga Tiny House  je uit voor een onvergetelijk weekendje weg, waarin je de inspiratie van uitgestrekte bossen en het natuurlijke schoon van het noordelijke landschap kunt ervaren. De term ‘Taiga’ weerspiegelt het subarctische, boreale bosgebied dat zich uitstrekt over zowel Noord-Amerika als Eurazië. Bij Tiny House Taiga draait alles om het omarmen van rust en sereniteit, die zo kenmerkend zijn voor afgelegen en ruige landschappen. Ons huisje ademt de sfeer van de taiga, waarbij we de harmonie van de natuur omarmen en respect hebben voor de eenvoudige schoonheid van deze omgeving. We hopen oprecht dat jij hier dezelfde vredige plek vindt als die wij voor ogen hadden.

 

Tiny House Taiga biedt je een comfortabel Swiss Sense bed, dat je uitnodigt voor een heerlijke nachtrust te midden van deze unieke omgeving. Geniet van verkwikkende momenten met de Nespresso, en maak gebruik van de uitstekende wifi, ideaal voor een ononderbroken weekendje weg of zelfs voor een productieve ‘workcation’.  

Boek een Tiny House op de Veluwe!
Feedback die telt: "de waardering van onze gasten"